Skjern Håndbold nedkæmper oprykker og nærmer sig tophold

Skjern var bagud mod Nordsjælland, men vandt alligevel. Bo Spellerberg blev topscorer og så rødt for Kolding.

Skjern Håndbold

Skjern Håndbold skulle lige i gang, men det lykkedes torsdag aften for de danske vicemestre at vinde 31-27 hjemme over Nordsjælland Håndbold i 888 Ligaen.

Stillingen var 13-13 ved pausen, men i anden halvleg løb Skjern fra oprykkerne og sikrede sejren.

Hjemmeholdet nåede dermed op på 12 point for otte kampe, og Skjern nærmer sig dermed førende Bjerringbro-Silkeborg (BSV), der har 14 point for ni kampe.

Skjern-holdet havde problemer med Nordsjælland i første halvleg. Det gæstende hold kom foran 9-6, men Skjern fik udlignet og kom senere foran med ét mål, inden stillingen altså var uafgjort efter de første 30 minutter.

I anden halvleg kom Nordsjælland Håndbold foran 14-13, men det var gæsternes sidste føring i kampen.

Skjern dominerede og sejrede til sidst. Undervejs blev Nordsjællands Andreas Nielsen sendt fra banen, efter at han for tredje gang havde pådraget sig en tominutters udvisning. Nordsjælland har seks point for ni kampe.

KIF Kolding København vandt ude med 24-23 over HC Midtjylland, efter at det stod 12-12 ved pausen.

Hjemmeholdet fik ellers en drømmestart og kom foran 4-0, men KIF Kolding fik kontakt og førte også kortvarigt inden pausen. I anden halvleg rykkede gæsterne hurtigt og kom foran 18-13, og det hul formåede HC Midtjylland aldrig at lukke.

Kolding-veteranen Bo Spellerberg måtte indkassere et direkte rødt kort få sekunder før tid. Han blev kampens topscorer med ni mål. KIF Kolding har ti point for ni kampe, mens HC Midtjylland har ni point, også for ni kampe.