Skjern genvinder førsteplads efter CL-tæv til Elverum

Skjern har efter sejren over Elverum 12 point i Champions League og indtager gruppens førsteplads.

Skjerns håndboldherrer ligger lunt i svinget til at gå videre fra gruppespillet i Champions League, efter holdet søndag tog en sejr på 35-25 over norske Elverum.
    
Med sejren fører Skjern nu gruppe C med 12 point. Spanske Ademar og slovenske Gorenje Velenje har begge ti point. Det er gruppens to bedste hold, der går videre.
    
Efter nederlaget har Elverum otte point og ligger nummer fire.
    
Elverum fulgte godt med i kampens begyndelse, men mod slutningen af første halvleg begyndte Skjern at trække fra nordmændene, og danskerne gik til pause med en føring på 16-12.
    
Kasper Søndergaard fortsatte Skjerns gode takter fra første halvleg med to hurtige scoringer fra anden halvlegs begyndelse, og Elverum havde svært ved at lukke hullet.
    
Det skyldtes ikke mindst Emil Nielsen i Skjern-målet, der trådte i karakter i anden halvleg og viste sig som en sikker sidste bastion for sit hold med flere gode redninger.
    
Skjern-forsvaret stod godt og kom til flere nemme mål, da Elverum var nødt til at satse og spillede flere angreb uden målvogter.
    
Halvvejs i anden halvleg førte Skjern med otte mål, og især Markus Olsson gjorde det onde ved nordmændene. Svenskeren scorede seks mål i kampen. Det samme gjorde Kasper Søndergaard.
    
Kampen sluttede 35-25 til Skjern, og sejren giver danskerne et godt udgangspunkt inden de to resterende gruppekampe, som er imod de nærmeste konkurrenter fra Ademar og Gorenje Velenje.
    
/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.