Skjern-formand glad for lodtrækning til Champions League

De danske sølvvindere skal blandt andet en tur til Norge, Spanien og Slovenien.

Formanden for Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, er godt tilfreds med den pulje, som klubben havnede i, da der fredag aften blev trukket lod til gruppespillet i den nye sæson af Champions League.

- Vi er meget glade for lodtrækningen. Vi skal møde nogle dygtige hold, hvor vi virkelig bliver udfordret sportsligt, og så kommer vi rundt i Europa og oplever forskellige håndboldkulturer. Det er fantastisk, siger Carsten Thygesen til tvmidtvest.dk.

Skjern skal i gruppe C møde Ademar Léon fra Spanien, Gorenje Velenje fra Slovenien, Kadetten Schaffhausen fra Schweiz, norske Elverum og Dinamo Bucuresti fra Rumænien. Bortset fra Ademar Léon er alle holdene nationale mestre.

Skjern er DM-sølvvindere og kom med i Champions League på et wildcard. De danske mestre fra Aalborg var med i det øverste seedningslag og trak attraktive modstandere som Flensburg-Handewitt, THW Kiel og Paris Saint-Germain.

Selv om Skjerns modstandere er knap så berømte, er Carsten Thygesen sikker på, at det vestjyske håndboldpublikum nok skal bakke op. Pengene i håndboldens Champions League er langt fra så store som i fodbold, men Thygesen er optimist og tror ikke, at deltagelsen kommer til at give underskud. 

De to bedste hold i puljen skal spille om at gå videre til ottendelsfinalen. Alle kampe i gruppespillet skal spilles inden jul.

- Vores målsætning er helt klart at gå videre fra puljen, siger Skjern-formanden.

Skjern Håndbold spillede sidst Champions League for to år siden.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.