Skjern fik sølv

Trods en sejr på 21-20 over KIF Kolding København søndag aften må Skjern nøjes med sølv i den danske håndboldliga.

Trods sejren på 21-20 på udebane gjorde en tabt hjemmekamp udslaget i kampen om DM-guld i herrehåndbold-ligaen.

Backen Lasse Mikkelsen var med otte mål Skjern Håndbolds store spiller i søndagens anden DM-finale mod KIF Kolding København, men Mikkelsen måtte alligevel nøjes med en sølvmedalje.

Skjern vandt godt nok kampen 21-20, men første opgør i Herning endte med en sejr på seks mål til KIF Kolding København, og Lasse Mikkelsen ærgrer sig over, at hans hold måtte slås med et så dårligt udgangspunkt.

- Det er trist, for jeg synes, at vi spillede en stor kamp. Vi kom frem til nogle gode chancer, men vi brændte sindssygt meget. Det var ikke i dag, vi tabte guldet. Det var i Herning, lyder det fra Lasse Mikkelsen.

KIF Koldings Kasper Hvidt blev kåret til kampens bedste spiller, og han gjorde da også alt, hvad han kunne for at tage modet fra Skjerns skytter.

- Vi viste fin moral og hjerte, som Skjern-spillere skal. Det, vi leverede i Herning, var bare ikke godt nok, tilføjer han.

Skjern kom ellers fornemt fra start med et robust forsvar og lukkede blot to mål ind i det første kvarter, inden Kasper Hvidt begyndte at tage fra.

- Inden kampen havde vi snakket om, at vi skulle et gear op og i et højere forsvarstempo, og det lykkedes.

Lasse Mikkelsen blev finalens topscorer, men det kan han ikke overraskende kun trække på skuldrene over.

- Hvis vi havde vundet, havde det betydet noget, men vi tabte samlet med fem, og jeg kan nemt komme på fem episoder, hvor jeg skulle have gjort det bedre, fastslår en skuffet sølvvinder.

Skjern kan dog se tilbage på en godkendt sæson med DM-sølvmedalje, EHF-bronzemedalje og som pokalvindere.

/ritzau


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.