Seriehold får superligamodstander i Pokalturneringen

Serie 1 holdet fra Tarm IF skal møde AC Horsens i Pokalturneringens første runde. En lodtrækning der vækker glæde hos træneren.

Træneren for Tarm IFs Serie 1 mandskab er begejstret for udsigten til at skulle møde superligamandskabet AC Horsens, det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Efter holdet slog Kolding Boldklub fra Danmarksserien 2-1 i forrige runde, var der enigheden om i truppen, at man drømte om at møde et superligahold, selvom det ville betyde ringe muligheder for videre avancement. 

- Vi ser sådan på det, at næste runde nok ville blive endestation for os under alle omstændigheder. Derfor ville vi gerne have en attraktiv modstander, og det må man sige, vi har fået, siger Søren Madsen træner for Tarm IF til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Vi risikerer en ordentlig snitter, men det må vi tage med. I år er første gang i lang tid, at Tarm IF er med i pokalturneringen.

Kampen skal spilles tirsdag d. 9. august klokken 18:30. Det tidspunkt giver nogle udfordringer for forberedelserne til den kommende storkamp i Tarm. 

- Vores rumænske spillere kommer hjem fra ferie lørdagen før, så de er formentlig slet ikke i form til den tid, siger træneren. 

Selvom Søren Madsen glæder sig til kampen mod AC Horsens, har han ikke mange forhåbninger om, at hans hold kan stille noget op mod overmagten. 

- Vi risikerer en ordentlig snitter, men det må vi tage med. I år er første gang i lang tid, at Tarm IF er med i pokalturneringen. Nu får spillerne og alle andre så en stor oplevelse ud af det. Det er da fantastisk. Og selv ved udsigten til at få en snitter, så er jeg sikker på, spillerne allerede glæder sig til kampen, siger Søren Madsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.