Se den vilde jubel: Skjerns guldhelte modtaget med overvældende hyldest

Skjern-spillerne blev modtaget som ægte helte, da de kom hjem med DM-guldet tirsdag aften.

At det er 19 år siden, Skjern Håndbold senest vandt et dansk mesterskab, kunne ses ude foran Skjern Bank Arena sent tirsdag aften.

Her stod 1.000 Skjern-fans klar med romerlys og jubelbrøl, da spillerne kom hjem med trofæet.

Se guldjublen i videoen øverst i artiklen.

- Det er overvældende. Det er virkelig fedt. Det viser endnu engang, hvordan folk her i byen bare bakker op. Fantastisk stemning, siger Anders Eggert.

- Det var én af de bedre busture hjemad. Vi havde snakket lidt om på forhånd, at det var perfekt at slutte ude, så vi fik turen hjem i bussen. Det blev heldigvis sådan. Vi havde også gerne vundet på hjemmebane, men det var en god bustur, lyder det fra fløjspilleren.

Hør Anders Eggert sætte ord på guldmodtagelsen i Skjern.

Tibor: - Tager herfra med et fyldt hjerte

Efter uafgjort i den første DM-finale mod Bjerringbro-Silkeborg kunne Skjern tage mesterskabstitlen med en sejr på udebane.

Med mindst mulige margin – en sejr på et enkelt mål – blev triumfen en realitet. Blandt andet på grund af en velspillende Tibor Ivanisevic, der nu har stået sin sidste kamp for Skjern.

I næste sæson skifter han til HSG Wetzlar i den tyske Bundesliga. 

Skjern har fået en helt særlig plads i målvogter Tibor Ivanisevics hjerte, fortæller han.

- Vi har vundet, og det gør mig glad. Jeg tager herfra med et fyldt hjerte. Skjern vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg er glad for, at vi har opnået noget, som hele byen drømte om.

- Jeg håber ikke, det bliver farvel for altid. Måske kommer jeg tilbage en dag, siger Tibor Ivanisevic.

Guldfesten fortsætter i dag. Klokken 15.30 bliver Skjern-spillerne hyldet på rådhuset i Ringkøbing, og bagefter vil der være fælles fejring i Skjern Bank Arena.

I Skjern er håndbold meget mere end bare en sport. Hele byens identitet blev ændret, da det lokale håndboldhold i slutningen af 1990’erne kom i den bedste danske række. Vi fortæller historien om Skjern Håndbold gennem de seneste 25 år. Du kan se serien 'Skjern Håndbold - Hjerterum og Harpiks' her.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.