Scorede 11.000 til kvæstet fodboldspiller

Basketklubben i Ringkøbing tabte til Lemvig - men samlede alligevel et pænt beløb ind til Kasper Lauridsen (Foto: Henrik Olesen).

Der kom over 11.000 kroner i kassen, da Ringkøbing Basketball Klub onsdag aften samlede ind til fodboldsspilleren Kasper Lauridsen, der blev alvorligt kvæstet under en kamp i søndags.

Indsamlingen foregik på den måde, at man kunne tegne sig for et bestemt antal kroner for hvert point, Ringkøbing scorede i kampen mod Lemvig. Kampen endte med en sejr til gæsterne på 95-56.

- Vi tabte kampen, men Kasper vandt. Vi samlede 11.284 kroner ind, og det var meget mere, end jeg havde håbet på, fortæller basketklubbens formand Martin Larsen.

Kasper Lauridsen blev kvæstet, da han under kampen mod Vejgaard stødte sammen med gæsternes målmand. Hans milt var sprængt i tre stykker, og han blev derfor hasteopereret på sygehuset i Herning.

Martin Larsen fortæller, at klubben har oplevet en stor opbakning til indsamlingen. Og spillerne var meget opsatte på at score højt under kampen.

- Efter første periode havde vi kun scoret tre point, så man kunne godt mærke, at spillerne var lidt pressede. Men det blev heldigvis meget bedre, siger formanden.

Kasper Lauridsen er stadig indlagt på sygehuset, men ventes snart udskrevet - og trods tabet af milten skulle han komme sig helt og blive i stand til at spille fodbold igen.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.