Rock Nalle: - Der er altid god stemning i Muldbjerg

En god kulturel oplevelse er ikke bare et storbyfænomen. Det ved de på Muldbjerg Mølle, som har stor succes med at lave koncerter.

Langt ude på landet vest for Spjald ligger Mulbjerg Mølle. Her lykkes de via hårdt arbejde og frivillige kræfter med at lave koncerter, som gang på gang er udsolgt.

'Rock Nalle', der rigtigt hedder Roland Lyhr Sørensen, fejrede tirsdag sin 75 års fødselsdag i Muldbjerg Mølle, hvor han gav koncert - selvfølgelig for fuld mølle.

- Det er meget rart at komme her op, og så er der 75 mennesker til ens fødselsdag. Det er fint, synes jeg, siger Nalle, der begyndte sin karriere i slutningen af 1950'erne i Odense.

Det er fjerde gang Rock Nalle og bandet besøger Muldbjerg Mølle.

- Hold kæft, der er altid god stemning her oppe, så vi glæder os til at skulle her op hvert år i april måned, siger Nalle.

13 år med koncerter

Siden 2005 har de på Muldbjerg Mølle haft succes med at trække anerkendte kunstnere ud for at optræde.

Folk kommer til koncerterne, men de kommer også med de frivillige hænder til det hårde slid, der holder det hele kørende.

- Jeg får en masse sjov og noget socialt samvær, siger Andreas Stampe, der er en af møllens frivillige.

- Det er sjovt, at der sker noget i sådan en lille by som Muldbjerg også. Tirsdag bliver en helt fantastisk aften, hvor hele møllen kommer til at rocke. Det er der ingen tvivl om, når Nalle forhåbentlig slutter af med gode gamle "Fru Olsen" eller noget i den stil, siger Svend Erik Larsen, der er musikansvarlig på Muldbjerg Mølle.

Ud over koncerter arrangerer møllen også julestue og kunstudstilling. 

Muldbjerg Mølle arrangerer cirka fem koncerter om året.

En god kulturel oplevelse er ikke bare et storbyfænomen. Det ved de på Muldbjerg Mølle ved Spjald.