Ringkøbing: Vi har intet hørt fra VHK

Ringkøbing Håndbold afviser i dag, at de skulle være i forhandling med Viborg HK, om at lade træner Allan Heine smutte et år før tid. I går erfarede TV2 Sport at Allan Heine og Viborg var enige.

I går erfarede TV2 Sport, at Ringkøbing-træner Allan Heine var blevet enig med Viborg HK om et skifte, og at der kun manglede en godkendelse fra Ringkøbing. Men direktøren i Ringkøbing afviser.

- Vi har ikke hørt noget fra VHK overhovedet, siger Kim Grøn Hansen.

Allan Heine er bundet af sin kontrakt med Ringkøbing et år endnu, men Viborg HK skulle ifølge TV2 Sport være klar til at købe træneren fri fra næste sæson.

- Vi har det sådan - lige nu er vi i administrationen i gang med at løse en økonomisk udfordring, som vi har med næste sæson.  Samtidigt står spillere og trænere og skal spille sæsonen vigtigste kamp for overlevelse. At der så florerer nogle rygter derude, tager vi os af, hvis de bliver konkrete. Men det er de ikke lige nu, siger Kim Grøn Hansen.

Skal afløse midlertidig træner

Viborg HK fyrede tidligere på året Christian Dahlmose som cheftræner, og indtil slutningen af sæsonen er det Lars Friis-Hansen, der er midlertidig træner.

Allan Heine selv ville i går ikke udtale sig om det nye job. Men fortæller, at han er glad for sit job i Ringkøbing og fokuserer på det.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.