Ringkøbing gør klar til regentbesøg

I Ringkøbing arbejdes der på højtryk for at gøre klar til regentbesøget på tirsdag. Byen håber på mellem fem og 10.000 folk i byen.

På torvet i Ringkøbing er forberedelserne i fuld gang før det royale visit. Det er første gang siden 1984, at regentparret besøger Ringkøbing sammen på det årlige sommertogt. Byen forventer op mod 10.000 besøgende.

- Det er jo en af de største begivenheder i de senere år med, at de kommer her. Vi er jo glade for, de kvitterer for det ved at komme med det helt store optog, karet, garderhusar og musikkorps.

De seneste ni dage er der blevet arbejdet på en sandskulptur, hvor regentparrets monogram er udformet ind i. på tirsdag skal dronningen, hende selv, nærstudere kunststykket.

Alle siger, det ser godt ud

- Jeg forsøger at lade være med at tænke på det. Alle, der ser det, siger, at det ser godt ud. Og jeg håber ikke, at de lyver.

Det er ikke kun på torvet i Ringkøbing, at forberedelserne er i gang. Også i byens butikker arbejdes der for at byen viser sig fra sin bedste side.

- Det gør man, fordi man er stolt af det danske kongehus. Det tænker jeg, vi allesammen er, et eller andet sted. Vi skal bare finde det frem.

 

 

01:55 Luk video