Primo Tours er gæsternes favorit

Feriegæster har kåret Primo Tours som Danmarks bedste.

Med kun to års erfaring i rejsebranchen lægger Primo Tours sig helt i toppen. Feriegæster har kåret det vestjyske charterbureau som landets bedste. Kåringen kommer fra det uafhængige forbrugersite Trustpilot.

Foran de helt store

Primo Tours fra Ringkøbing fik en score på 9,3 ud af ti mulige, og dermed slår det lille rejsebureau de langt større selskaber som Spies, Star Tours og Falk Lauritsen på kundetilfredsheden. Titlen som landets bedste charterbureau modtages da også med et stort smil i Ringkøbing.

- Vi er da enormt stolte, og lidt benovede, over at kunne slå de helt store selskaber på bare to år, siger direktøren for Primo Tours Bjarke Hansen.

Simpel opskrift

Anmeldelser fra gæsterne indeholdt blandt andet kommentarer som "fantastiske guider", "forventningerne var tårnhøje, men vi blev ikke skuffede" og "de andre bureauer kunne lære noget". Siden Primo Tours startede i 2009 har de sendt 20.000 danskere til syden, og har det seneste år haft en fremgang på 37 procent i antallet af bookinger.

- Vores opskrift er simpel. Vi holder, hvad vi lover og gerne mere til. Og så ringer vi altid personligt til vores gæster inden afrejse, så vi er sikre på, at de har fået alle spørgsmål besvaret, siger direktøren.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.