Præsteselfie fra Hvide Sande er kæmpe facebookhit

Mere end 5000 facebook-brugere har klikket "synes godt om" en såkaldt konfi-selfie.

Kom ikke og sig, at præsterne i Folkekirken ikke er med på noderne. I skrivende stund har 5019 facebook-brugere klikket "synes godt om" et billede to lokale Hvide Sande-præster tog under weekendens konfirmation.

Billedet er en såkaldt selfie, hvor de to præster Thomas Kristensen og Daniel Kristiansen har fotograferet sig selv og konfirmanderne fra 7.b. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Jesus er Guds selfie

Selfie-begrebet blev for alvor kendt i Danmark under Nelson Mandelas begravelse, da statsminister Helle Thorning-Schmidt tog en selfie med den amerikanske præsident Barrack Obama, og den engelske premierminister David Cameron.

Selfien blev en central del af konfirmationen i Hvide Sande.

- Talen kom så til at handle om, hvordan Jesus er Guds selfie, og at Gud ser os og elsker os. Selfie-kulturen handler for mig at se blandt andet om en lidt desperat jagt på opmærksomhed - er der nogen, der ser mig og "synes godt om" mig? Her er det godt at vide, at Gud er der og giver en opmærksomhed, som er en del mindre overfladisk end et like af en selfie, siger Daniel Kristiansen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Det er denne selfie de to præster har lagt på Facebook: