Politiet undersøger flere spor efter hjemmerøveri

Efterforskerne vil stadig gerne have hjælp fra offentligheden.

Midt- og Vestjyllands Politi arbejder på højtryk for at opklare hjemmerøveriet mod en 85-årig kvinde og hendes 72-årige bror på en landejendom uden for Skjern onsdag aften.

- Vi er færdige med gerningsstedsundersøgelsen og arbejder videre med de spor, vi har sikret os, fortæller vicepolitiinspektør Jim Hansen.

Hvilke spor der er tale om, ønsker han ikke at komme ind på af hensyn til efterforskningen.

Ud over de tekniske spor har politiet også fået enkelte henvendelser fra offentligheden. De drejede sig blandt andet om mistænkelige køretøjer og skal nu også undersøges nærmere.

- Skulle der være andre vidner, der har bemærket noget i området, må de meget gerne ringe ind. Det kan være, at man har set nogen opføre sig mistænkeligt eller køretøjer, der normalt ikke færdes i området. For eksempel en bil, der har været inde og vende på en gårdsplads.

- Vi er selvfølgelig interesseret i henvendelser om hændelser på gerningstidspunktet, men også i dagene op til, siger vicepolitiinspektøren.

Den 85-årige kvinde, der bor alene på ejendommen på Øster Marupvej uden for Skjern, blev onsdag aften overrasket af to mænd, der bandt hende og herefter gennemroede huset for værdier.

Da kvindens 72-årige bror kom på besøg, blev han også overfaldet og bundet. 

Mændene forlod ejendommen efter en halv times tid, og det lykkedes senere den 72-årige bror at vriste sig fri og tilkalde hjælp. Politiet modtog anmeldelsen klokken 20.15.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.