Politiet efterlyser identitet på afdød mand

Det er stadig ukendt, hvem den person, der fredag morgen blev fundet død på havnen i Stauning, er.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser nu identiteten på den mand, som fredag morgen blev fundet død i Stauning Havn. Både politi, brand- og redningsfolk og en ambulance var tilstede på havnen, hvor en lokal havde spottet en person, der drev i vandet.

quoteHan havde ikke noget ID på sig, så nu har vi udsendt en efterlysning for at se, om det kan hjælpe os videre.

Anders Olesen, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

- Det er stadig ikke lykkedes os at finde frem til mandens identitet. Han havde ikke noget ID på sig, så nu har vi udsendt en efterlysning for at se, om det kan hjælpe os videre, fortæller Anders Olesen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog fredag klokken 8.54 en anmeldelse om, at der var fundet en død person i Stauning Havn. Politiets teknikere har hele dagen været tilstede på havnen, og foreløbigt tyder det ikke på, at der skulle være tale om en kriminel handling.

Den afdøde beskrives som: Mand, 40-50 år, ca. 185 cm, spinkel af bygning, sort hår med begyndende gråt hår og sort/gråt skæg. Han er iført sort hue af mærket ”Thinsulate”, blå hættetrøje, blå skjorte, sort langærmet undertrøje, lange sorte underbukser, hvide underbukser, sorte strømper og sorte sko af mærket ”Tentex”. Derudover bar han briller med mørkt stel.

Midt- og Vestjyllands Politi ser gerne, man ringer på 114, hvis man savner eller har kendskab til den pågældende person. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.