Politibil påkørt under biljagt

Flere politibiler jagtede onsdag middag en narkopåvirket billist, der forsøgte at stikke af fra en fartkontrol mellem Videbæk og Ringkøbing.

En politibil blev påkørt i en biljagt, da en billist forsøgte at stikke af fra en fartkontrol i Herborg ved Videbæk. Færdselspolitiet forsøgte at stoppe bilen, da den kørte for hurtigt, men i stedet for at standse, speedede den op.

Vejspærringer hjalp ikke

Jagten efter den hurtigkørende bil fortsatte til Brejning-rundkørselsen mellem Videbæk og Ringkøbing. Her kørte bilen ind i en patruljevogn og fortsatte flugten videre mod Stauning. Politiet havde seks patruljebiler med i jagten, og flere gange forsøgte de at afskære flugtvejen med vejspærringer, men hver gang fandt flugtbilen en anden vej.

Kørte af vejen

Først nord for Stauning på Stauningvej fik biljagten en ende, da flugtbilisten kørte af vejen og endte på en mark. De to personer i bilen løb videre over marken, men blev hurtigt stoppet af nogle betjente.

Påvirket af narko og udeblevet fra afsoning

I følge pressevagten fra politiet i Ringkøbing var føreren af flugtbilen en 27-årig mand, der var eftersøgt af politiet, da han ikke var mødt op til afsoning af en fængselsdom. Desuden var han påvirket af narko og havde ikke kørekort. Han er nu fængslet og sigtet for at køre for stærkt, køre uden kørekort og påvirket af stoffer og for med vilje at have påkørt en patruljebil.

Den anden person i bilen, en 20 årig mand, slipper for at blive sigtet.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.