OPDATERET: 20-årig mand fundet død efter stor efterforskning

Med hunde, helikopter og dykkere fortsætter politiet og mere end 400 frivillige eftersøgningen af 20-årige Anders Klinkby Rosbøll fra Ringkøbing.

OPDATERET 16:08: Anders Klinkby Rosbøll er fundet død.

Søndag formiddag fortsætter politiet og frivillige en omfattende eftersøgning af Anders Klinkby Rosbøll. Den 20-årige gymnasieelev har været forsvundet siden natten til lørdag. 

Politier leder med helikopter nord for Ringkøbing.
Politier leder med helikopter nord for Ringkøbing.
Foto: Anders Toft Bro, TV MIDTVEST

- Vi har sat den helt store eftersøgning i gang med både hunde og helikoptere. Vores indsatsleder er kørt derned, og vi prøver at lave en plan for, hvor vi skal lede. Og så satser vi på, at der møder en masse frivillige op, der vil hjælpe til, siger Jens Claumarch, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

quoteVi opfordrer alle folk, der bor på strækningen mellem Ringkøbing og Ulfborg og øst for Hovedvej 16 til at tjekke skure og garager

Jens Claumarch, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

Vagtchefen fortæller, at man stadigvæk er uden nogen spor i sagen. Det sidste, som man ved om Anders Klinkby Rosbølls færden, er, at han ved 02-tiden efter en gymnasiefest blev set siddende i Algade i Ringkøbing. Det var også på det tidspunkt, at hans telefon blev enten slukket eller løb tør for strøm. 

- Det er meget alvorligt og foruroligende, at vi ikke har hørt noget fra ham. Det er usædvanligt, at der ikke har været nogen færden på de sociale medier. Det har stået helt stille, siger Jens Claumarch.

Beredskabet og politiet leder med dykkere i Ringkøbing Havn.
Beredskabet og politiet leder med dykkere i Ringkøbing Havn.
Foto: Anders Toft Bro, TV MIDTVEST

Han understreger, at politiet skal kontaktes, hvis man ved noget.

- Vi skal vide, om han har det godt. Man skal ikke rende kispus med politiet, for det er mange ting, der bliver sat i værk, siger han.

Mere end 400 frivillige hjælper til i eftersøgningen af Anders Klinkby Rosbøll.
Mere end 400 frivillige hjælper til i eftersøgningen af Anders Klinkby Rosbøll.
Foto: Anders Toft Bro, TV MIDTVEST

Politiet er særligt interesserede i at høre fra folk, der bor ved Hovedvej 16 mellem Ringkøbing og Ulfborg. Den 20-årige bor selv i Torsted, der ligger 9 km nord for Ringkøbing, og politiet arbejder ud fra en teori om, at han muligvis kan være begyndt at gå hjem. 

- Vi opfordrer alle folk, der bor på strækningen mellem Ringkøbing og Ulfborg og øst for Hovedvej 16 til at tjekke skure og garager for at se, om han kunne ligge der, siger Jens Claumarch.

Politiet har endnu ikke fået nogen henvendelser fra offentligheden. Hvis man ved noget om den 20-åriges færden, eller hvor han kunne ske at opholde sig, skal man ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.