OPDATERET: 20-årig gymnasieelev fundet død

Politi og familie leder lige nu efter gymnasieeleven Anders Klinkby Rostbøll, der ikke er kommet hjem efter en bytur i Ringkøbing.

OPDATERET klokken 16:08 den 28. januar: Anders Klinkby Rostbøll er fundet død. 

I går tog 20-årige Anders Klinkby Rostbøll til gallafest på gymnasiet i Ringkøbing, og efterfølgende tog han i byen.

Her blev han sidst set omkring klokken 2, hvor han sad i Algade i Ringkøbing. Det er også på det tidspunkt, hans telefon enten løb tør for strøm eller blev slukket.

Det var meningen, at han skulle have sovet hos en kammerat, men det gjorde han ikke. Omkring klokken 14 havde familien i Thorsted ved Ulfborg endnu ikke modtaget nogle livstegn fra ham, og det fik dem til at slå alarm hos politiet.

Eftersøgning igang

Sidenhen har familie og venner lavet en base i Nordea i Ringkøbing, hvor de nu leder efter den unge mand. Samtidigt er politiet tilstede, blandt andet med en hundepatrulje.

- Vi vil gerne opfordre til, at folk der bor i Ringkøbing går ud i deres haver og kigger i drivhuse, udhuse, legehuse og alle garager og kigge, om Anders skulle have søgt ly for vejr og vind der, fortæller indsatsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi Daniel Handgaard og tilføjer:

- Og så vil vi gerne bede enten Anders selv eller nogen af Anders’ venner eller bekendte, som har et kendskab til, om Anders skulle være et sted om at give sig til kende og rette henvendelse til politiet på telefonnummer 114, så vi kan få vished om, hvor han er.

Beskrivelse af Anders Klinkby Rostbøll

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.