Olsen-Banden indbrud i Borris

Uheldige tyve forsøgte at bryde ind gennem et tagvindue i Brugsen i Borris. Blev fanget på et toilet.

De havde masser af tid og alle muligheder stod bogstaveligt åbne for to tyve, der brød ind i Brugsen i Borris klokken to natten til torsdag. Alligevel lykkedes det to tyve at blive fanget midt i indbruddet.

Lidt over to brød to mænd ind gennem et tagvindue til et toilet-rum i Brugsen. På grund af det glatte føre, tog det politiet en halv time at komme frem. Her fandt de tyvene på toilettet, hvor de var i gang med at bange muren ned med en mukkert. Det havde de ikke behøvet, for der var to ulåste døre, de to tyve bare kunne være gået igennem.

- Dem må de have overset. Der var sådan lidt Olsen-Banden over indbruddet, sige Jens Ole Pedersen, vicepolitiinspektør, lokalpolitiet i Ringkøbing.

En tyv fanget

Det lykkedes politiet at fange den ene tyv, en 33-årig mand fra Hillerød. Han er blevet varetægtsfængslet i fire uger ved retten i Herning. Han er kendt af politiet for flere lignende forhold.

Den anden tyv nåede at stikke af, men politiet har en stærk formodning om, hvem han er.

- Vi har haft flere af den slags sager. I Tarm var der for noget tid siden også indbrud i Løvbjerg og et andet varehus, hvor tyvene kom gennem taget. Det skal vi også have en snak om, siger vicepolitiinspektøren.

 

Det var helt Olsen Banden-agtigt, da to tyve i nat forsøgte at begå indbrud i daglig brugsen i Borris