Norsk stortalent er ny målvogter i Skjern

Skjern Håndbold har fundet afløseren for Emil Nielsen, som skifter til Nantes efter denne sæson.

Robin Paulsen Haug har underskrevet en tre-årig kontrakt med de danske mestre fra Skjern. Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Skjern Håndbold kunne i dag byde en ny nordmand velkommen i klubben.

20-årige Robin Paulsen Haug skal nemlig afløse Emil Nielsen i målet til sommer.

Læs også Håndbold: Skjern-keeper Emil Nielsen skifter til fransk storklub

- Skjern Håndbold er en stor klub, som jeg er stolt og beæret over at blive en del af. Klubben spiller med i toppen og har leveret store resultater i Champions League, som, jeg håber, kan gentage sig de kommende år, siger Robin Paulsen Haug.

Klubben har i forvejen nordmænd som Bjarte Myrhol og Eivind Tangen på holdkort.

Samme retning som tidligere

Lige som Emil Nielsen har indfriet klubbens forventninger, da de hentede ham i Århus for to år siden, håber klubben at kunne gøre det samme med det nye stortalent.

- Vi er gået i samme retning og har indgået en aftale med et lovende, ungt keepertalent med masser af potentiale. Vores forhåbninger er lige så store til Robin Haug, og vi er overbeviste om, at han kommer til at udgøre en stærk målmandsduo med Björgvin Gustavsson, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen.

Læs også Håndbold: Ny cheftræner på plads i Skjern

Det norske stortalent er udtaget til Norges bruttotrup til VM, og han blev kåret til All Star-holdet ved U20-EM i Slovenien i sommer.

Nu har han altså underskrevet en tre-årig kontrakt med de danske mestre fra Skjern.

Stærk signing af Skjern

Norges nuværende målmandstræner og mangeårige profil i herreligaen, Steiner Ege, har store forventninger til den unge keeper lige som det norske landsholdsteam også har det.

- Robin er et kæmpe målmandstalent. Vi har fulgt ham i flere år, og hans udvikling er stærkt stigende. Han har virkelig fremtiden foran sig. Det er en meget stærk og spændende signing af Skjern, siger Steiner Ege til klubbens hjemmeside.

Robin Paulsen Haug har underskrevet en tre-årig kontrakt med de danske mestre fra Skjern.

I øjeblikket står han med den tredjehøjeste redningsprocent i den svenske liga for Malmø HK.

01:40

Hør interview med den nye Skjern-keeper her.

Luk video