Norsk stjerneduo til Skjern Håndbold

Skjern Håndbold har skrevet kontrakt med den norske landsholdsduo Bjarte Myrhol og Magnus Dahl, der skifter til Skjern i næste sæson.

En af verdens bedste stregspillere og hans talentfulde norske landsholdskollega vil i næste sæson være at finde i Skjern Håndbold. På et pressemøde i dag præsenterede Skjern Håndbold den nye norske landsholdsduo bestående af den 32-årige stregspiller Bjarte Myrhol og den 26-årige målmand Magnus Dahl.

Bundesligaens bedste stregspiller

Bjarte Myrhol er i de seneste tre sæsoner blevet kåret til den tyske Bundesligas All Star-hold, ligesom han i 2014 blev nummer to i kåringen af verdens bedste stregspiller.

- Jeg vil gerne prøve kræfter med den danske liga, som kun bliver bedre og bedre, så jeg forhørte mig hos andre spillere og trænere. De talte alle godt om Skjern. Efter at have mødt den sportslige ledelse og fået et større kendskab til klubbens ambitioner og værdier var valget enkelt, siger Bjarte Myrhol.

Tilførslen af de to nye stjernespillere er tiltrængt for det vestjyske hold, der kæmper for at holde fast i toppen af håndboldligaen.

Spiller første gang mod KIF

Første gang den norske duo skal i aktion for Skjern er efter sommerpausen i sæsonen 2015-16.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.