Narkosigtet var eftersøgt i et halvt år

Efter at være forsvundet i et halvt år er en 26-årig mand fra Skjernområdet dukket op og er nu sigtet for grov narkokriminalitet.

En 26-årig mand skal tirsdag i grundlovsforhør ved Retten i Herning i en sag om grov narkokriminalitet. Sagen har været længe undervejs, fordi den sigtede har været forsvundet og eftersøgt af Politiet i et halvt år.

- Manden har været eftersøgt siden juli og er nu dukket op. Det viste sige, at han var udrejst til Thailand, siger Helene Vestergaard, anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 26-årige er sigtet for salg og indsmugling af narko i Skjernområdet fra efteråret 2014 til juli 2015. Ved en ransagning blev der fundet flere hundrede ecstasy-piller og over 500 g. amfetamin. 

Anklageren oplyser, at grundlovsforhøret sandsynligvis kommer til at foregå for lukkede døre, fordi efterforskningen stadig er i gang.

- Jeg vil ikke afvise, at der kommer yderligere sigtelser i sagen, for efterforskningen er stadig i gang. Der er tale om grov narkokriminalitet, og derfor er der tale om år og ikke måneder i forhold til dommen, siger Helene Vestergaard.

Den 26-årige er i forvejen kendt af Politiet for narkokriminalitet.