Morten Bjerre til Skjern

Den tidligere landsholdsspiller skal fra den kommende sæson være assistenttræner i Skjern Håndbold.

39-årige Morten Bjerre skifter fra den kommende sæson sidelinjen hos Viborg ud med sidlinjen hos Skjern Håndbold. Her skal han nemlig være assistenttræner for Veroljub Kosovac.

- Jeg glæder mig til at kunne videregive noget af min erfaring, og det er ingen hemmelighed, at jeg især interesserer mig for de angrebsmæssige aspekter i spillet, lyder det fra Morten Bjerrre, som selv har spillet i blandt andet HSV Hamburg og Flensburg-Handewitt.

Opgradering efter spareår

Mandag i næste uge bliver spillerne samlet til første træningsdag efter sommerferien, og Skjern glæder sig til igen at have to mand på trænerfronten efter finanskrisen fik klubben til at spare.

- Vi sparede assistenttræner-posten væk under finanskrisen, men nu hvor Susanne Munk Wilbek stopper som målmandstræner, så mangler vi noget på trænerfronten, fortæller Carsten Thygesen, der er formand for Skjern Håndbold A/S. Cheftræner Kosovac vil derfor tage sig mere af målmandsdelen, og så er det naturligt, at Morten Bjerre vil fokusere på angrebet, forklarer Carsten Thygesen.

 

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.