Mor død efter påkørsel

En mor er død efter hun og hendes to børn er blevet kørt ned af en personbil ved Tarm.

En 41-årig mor er død efter en ulykke på Vejlevej ved Tarm omkring klokken otte torsdag morgen. Hun kom gående langs vejkanten sammen med sine to børn på henholdsvis 4 og 9 år.

De tre var på vej til skolebussen, da de blev ramt af en personbil. Den 9-årige gik forrest og var iført en refleksvest. Bagved gik moderen med det yngste barn på ryggen. En 18-årig bilist kom kørende og ramte først den 9-årige, som brækkede benet, derefter ramte han moderen med mere kraft.

Død af kvæstelser

En ambulance kørte moderen og det ældste barn til Herning sygehus. Nogle timer efter ulykken døde moderen af sine kvæstelser. Det yngste barn slap fra ulykken uden skrammer.

Forsøger at placere skylden

Politiet skal nu afhøre et vidne, som var på stedet, da ulykken skete. Derudover skal politiet snakke med den 18-årige bilist, som ikker er kommet fysisk tilskade, men er meget påvirket af ulykken. Politiet ved endnu ikke om det var familien, der var kommet ud på kørebanen, eller om det var bilisten, der var kommet ud i rabatten. Politiet håber, at afhøringerne kan opklare sagen. På ulykkestedet er der en halv meter asfalt fra den hvide stribe og ud til græsrabatten.

Politiet fortæller desuden, at bilisten hverken var påvirket af alkohol eller kørte for stærk.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.