Mesterholdet Skjern tager tiltrængt ligasejr mod Lemvig

Efter to liganederlag i træk fik Skjerns mestre en hjemmesejr over Lemvig, der dog længe var med i kampen.

Skjerns danske mestre i håndbold har fået en glimrende start på Champions League med to sejre, mens det har knebet mere i ligaen. Derfor var det tiltrængt, at klubben torsdag vandt hjemmekampen mod Lemvig-Thyborøn.

Efter to liganederlag i træk vandt Skjern med 30-25 efter 15-14 ved pausen og kom dermed på seks point for seks kampe. Lemvig er noteret for tre point.

Lemvig førte 1-0, men det skulle også blive holdet sidste føring i kampen.

Skjern scorede de næste fem mål og satte sig på kampen, men Lemvig viste sig som en sejlivet størrelse, der længe sørgede for holde kampen spændende.

Lemvig reducerede til 17-18 syv minutter inde i anden halvleg, men Anders Eggerts scoring på straffekast til 20-17 gav Skjern ny luft, og derfra var Lemvig aldrig nærmere end at være bagud med to mål.

Eggert sendte et nyt straffekast i nettet til 26-22 med syv minutter tilbage, og Lemvig tog da en timeout i håbet om at kunne ændre udviklingen.

Men udeholdets satsninger bar ikke frugt, og i stedet cementerede Skjern sejren i slutfasen.

I torsdagens sene kamp var Mors-Thy tæt på at levere en gedigen overraskelse, men tabte på hjemmebane med 29-30 til TTH Holstebro.

Dermed er Mors-Thy fortsat uden point efter seks runder, mens TTH ligger i toppen med ti point sammen med GOG og Aalborg.

Hjemmeholdet førte igennem hele første halvleg og gik til pause foran med 13-12. Efter pausen fik Mors-Thy endelig slået et stort hul med føringerne på 19-13 og 23-17, men så indledte TTH sit comeback.

TTH fik fuld kontakt ved 26-26 og vandt til sidst det jævnbyrdige opgør.