Lidl i Skjern udsat for røveri

Lidl på Vardevej i Skjern blev ved 20-tiden fredag aften udsat for væbnet røveri.

 

Det var en ung mand der fredag aften kom ind i Lidl bevæbnet med en pistol. Han gik direkte ud på lageret, hvor han truede en ansat til at åbne pengeskabet. Inden han stak af fra forretningen, nåede han også at fingre i byttepengene i kasseapparaterne.

Det var på flere måder et usædvanligt tyveri: 

Ingen maskering

Det første der springer i øjnene er, at røveren ikke havde nogen form for maskering på. Derfor har politiet nu et præcist billede fra overvågningskameraerne af, hvordan gerningsmanden ser ud, og han er til at genkende: En ung rødhåret mand med mange tatoveringer, der blandt andet går ned over hænderne.

Blev længe i butikken

Den rødhårede unge mand var også en yderst tålmodig røver. Han var i butikken i over fem minutter. Det tog tid at få åbnet pengeskabet, og han brugte samtidig tid på at få samlet pengene ind fra kasseapparaterne. Normalt er den slags røveriet overstået på et minut eller to.

Kender du røveren?

Politiet efterlyser røveren fra Lidl: han er dansk, ca 25 år, 175 cm høj og rødhåret. Han har tatoveringer på arme og hænder. En af dem skulle ligne en fingerring.

Ved røveriet var han iført blå arbejdsbukser, en sort t-shirt og sorte sko med hvide striber. Han havde en sort sportstaske med til at fragte udbyttet i.