Lennart Qvist udelukker ikke sig selv som borgmesterkandidat

Lennart Qvist (V) genopstiller til byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune og udelukker ikke sig selv som borgmesterkandidat.

Efter længere betænkningstid har Lennart Qvist besluttet sig for at genopstille til byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Lennart Qvist tabte sidste år kampen om at blive Venstres borgmester kandidat i kommunen til Hans Østergaard. Alligevel vil han ikke afskrive sig selv som bormesterkandidat, det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Jeg har takket ja til opfordringen fra bestyrelsen i Ringkøbing Venstre om at genopstille. Jeg synes, politik er spændende, og jeg vil stadig gerne være med til at gøre en positiv forskel for vores område. Der har været holdt et demokratisk opstillingsmøde, hvor de fremmødte medlemmer valgte Venstres spidskandidat efter et utrolig tæt omvalg. Dette respekterer jeg fuldt ud, siger Lennart Qvist til dagbladet, men uddyber da han bliver spurgt ind til sine ambitioner om borgmesterposten:

- Nu er det jo svært at forudsige, hvordan det kommer til at gå, men i så fald vil jeg først drøfte det med Venstres organisation og Venstres byrådsgruppe. Jeg vil samarbejde med alle, og hvis det viser sig, at et flertal i byrådet peger på mig, vil jeg se positivt på dette. Men det afgør vælgerne 21. november 2017.

Ringkøbing-Skjern Kommune har siden kommunalreformen udelukkende haft Venstre-borgmestre.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Politik.