Landholdscomeback til Jensen

Skjern-playmaker Jesper Jensen er tilbage på det danske landshold i håndbold i de to kommende EM-kvalifikationskampe mod Rusland.

Skjern-playmakeren Jesper Jensen troede han var færdig på landsholdet. Mandag blev han udtaget til EM-kampe.

Playmakeren fra Skjern er udtaget til kampene samme dag, som han i et interview i Politiken fortæller, at han anser sin landsholdskarriere for overstået, efter at han ikke var med ved VM i januar.

Erstatter Morgensen

Landstræner Ulrik Wilbek har taget Jesper Jensen med i stedet for en skadet Thomas Mogensen. Også Henrik Møllgaard er med imod Rusland i stedet for Michael V. Knudsen.

- Som udgangspunkt ville jeg gerne have stillet med hele VM-holdet, men Thomas Mogensen og Michael V. Knudsen er som bekendt blevet skadet, så derfor er Jesper Jensen og Henrik Møllgaard med i stedet, siger Ulrik Wilbek til DHF's hjemmeside.

- Jesper Jensen skulle have erstattet Thomas Mogensen til VM, men det måtte vi droppe, da han blev opereret for brok. Nu er han klar til at vikariere for Thomas Mogensen, fortæller Ulrik Wilbek.

Troede landsholdet var fortid

Timingen kan virke lidt pudsig, da Jesper Jensen udtaler følgende i mandagens udgave af Politiken.

- Jeg anser min landsholdskarriere for overstået. Men det vil ikke være sådan, at jeg går ud og melder officielt fra.

- Jeg er i princippet stadig til rådighed, sådan synes jeg, det skal være. Men efter at jeg blev valgt fra til Sverige, kan jeg ikke forestille mig, at der atter vil blive bud efter mig.

Danmark møder Rusland den 9. og 12. marts i henholdsvis Chekhov og Horsens.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.