Landede på døtre med traktor

En far fra Videbæk kom søndag galt af sted, da han med sin traktor landede oven på fire piger, som blev trukket efter maskinen på en kælk.

Det var tæt på at få fatale konsekvenser, da en far fra Videbæk søndag eftermiddag trak fire piger af sted efter sin traktor på en gammel motorhjelm, der fungerede som kælk.

Foran traktoren hang en frontlæsser, som midt i det hele vippede ned og fik traktoren til at stoppe så brat, at baghjulene stejlede, mens kælken med de tre døtre og en veninde fortsatte ind under traktoren.

Det lignede i første omgang en alvorlig ulykke, men det viste sig hurtigt, at de fire piger, der er i alderen 3-12 år, alle var sluppet nådigt fra uheldet.

Den ene af pigerne blev fløjet med lægehelikopter til Aarhus. Her viste det sig, at hun var sluppet med en hjernerystelse. De tre andre blev kørt til sygehuset i Herning med nogle overfladiske skræmmer.

- Det er et mirakel for at sige det rent ud. Det kunne nemt være endt i endt i en tragisk ulykke, siger Bjarne Højgaard, politikommissær hos Lokalpolitiet Ringkøbing.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.