Lalandia på vej til landsdelen

Lalandia bliver med stor sandsynlighed en del af Søndervig Feriepark, det fremgår af en pressemeddelelse.

Regeringen og forligspartierne meldte i går ud, at der nu er grønt lys til Søndervig Feriepark. En nyhed der vækkede stor begejstring hos idémændende bag projektet.

Nu viser det sig, at Lalandia er med i samarbejdet med Søndervig Feriepark.
I en pressemeddelse skriver de, at med tilladelsen fra regeringen og forligspartierne kan Lalandia 3 meget snart blive en realitet. Og at det skal etableres i partnerskab med købmand Keld Hansen.

- Vi er i dag kommet et meget stort skridt nærmere det Lalandia 3, som vi længe har ønsket os, fortæller adm. direktør i Lalandia Jan Harrit i en pressemeddelelse.

Der mangler stadig tilladelser

Tilladelsen til at udlægge sommerhusområdet var den væsentligste tilladelse, der skulle falde på plads. Nu kan arbejdet med landsplandirektiv og lokalplan påbegyndes.
Og hvis alt forløber planmæssigt, kan Lalandia åbne i Søndervig i 2021.

quoteVi er i dag kommet et meget stort skridt nærmere det Lalandia 3, som vi længe har ønsket os

Jan Harrit, adm. direktør, Lalandia

- Lalandia i Søndervig vil få mange af de aktiviteter, som gæsterne kender fra vores nuværende centre i Rødby og Billund. En stor Aquadome og et Monky Tonky legeland, men vi vil også introducere nogle nyheder. Der vil tillige blive opført knap 500 topmoderne feriehuse og et strandhotel.

- Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Keld Hansen om dette projekt, hvor et Lalandia kan være med til gøre ferien ved vestkysten mere vejruafhængig. Kombinationen af den til tider barske natur - og det kolde Vesterhav – og vores varme og rolige vand, er helt ideel for de mange familier, der hvert år besøger området. Ligeledes glæder vi os over, at vi kan være med til at skabe mange nye arbejdspladser, afslutter Jan Harrit.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.