Kommunens video går viralt

Humoristisk video, der skal sælge Ringkøbing-Skjern Kommune som et godt sted med masser af plads, går rent ind på de sociale medier.

Ringkøbing-Skjern Kommune har i øjeblikket stor succes med at sprede budskabet om, at kommunen er et godt sted at bo.

Tirsdag lancerede kommunen en ny kampagne, der ved hjælp af fem videoer skal lancere området som Naturens Rige. Og en af videoerne - den der hedder #pladspladsplads - spredes lige nu med stor hast på de sociale medier.

På Ringkøbing-Skjern Kommunes Facebook-side er videoen i skrivende stund blevet vist over 50.000 gange - og delt små 1200 gange.

- Vi havde en ambition om, at videoen skulle gå viralt. Og vi er godt på vej, så selvfølgelig er vi godt tilfredse og stolte, siger projektleder Camilla Riser Myrvig til tvmidtvest.dk.

Kommunen har ikke brugt annonce-kroner på at sprede kendskabet til filmen. Det hele foregår over de sociale medier. Og det humoristiske budskab går tilsyneladende rent ind.

- Vi har kun fået positive tilbagemeldinger. Folk synes, at det er god humor, og det var også meningen, siger Camilla Riser Myrvig.

Videoen får mange positive kommentarer på Facebook og Twitter. TV2s politiske redaktør Anders Langballe skriver for eksempel på Twitter: - Udkantsdanmark slår igen. Ingen piveri. John Deere og masser af plads. Sådan!

Se videoen her - (via YouTube)

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.