Knivrøveri i Troldhede

Fire personer er nu anholdt i sagen om et røveri mod Spar Marked i Troldhede i morges.

Politiet havde i formiddags sat den helt store indsatsstyrke ind for at finde to gerningsmænd til et røveri mod købmanden i Troldhede kl. 9.15 i morges. En helikopter eftersøgte gerningsbilen, en rød Polo, fra luften, en masse patruljevogne blev sendt til området og gerningsbilen blev efterlyst i både radio og områdets taxaer.

Og indsatsen gav gevinst. Kort før middag kunne politiet anholde fire personer i gerningsbilen, som var blevet set af en borger, der havde hørt efterlysningen i radioen. De fire personer blev anholdt på Shell-tanken i Arnborg, og i hvert fald to af dem mener politiet at kunne sigte for røveriet.

- Det er dejligt at høre, de er blevet fanget, så laver de da ikke flere ting andre steder, siger indehaver af Spar Marked i Troldhede, Thomas Johnsen til TV/MIDT-VEST.

Gerningsmændene var ellers sluppet afsted med et endnu ukendt pengebeløb fra købmanden, som de besøgte klokken 9.15 i morges. Her huggede en af mændene en kniv i disken og forlangte at få udleveret pengene.

Færdselsuheld og tyveri inden røveriet

Tidligere på dagen blev røvernes røde polo bemærket både i Sdr. Felding og i Kibæk. I morges var den involveret i et færdselsuheld i Sdr. Felding, men kørte derfra uden at give sig til kende. Den blev også bemærket ved bageren i Sdr. Felding og hos købmanden i Kibæk, hvor gerningsmændene var inde at stjæle.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.