Knivdrabssag fra Tim: 55-årig kvinde skal 12 år i fængsel

Retten i Herning har i dag dømt en 55-årig kvinde fra Tim skyldig i en drabssag fra januar, hvor en 55-årig mand blev knivdræbt.

Det var en enigt nævningeting, der i dag i retten i Herning dømte 55-årige Laila Ringholm Andersen skyldig i manddrab. Retten har netop afgjort, at hun skal straffes med fængsel i 12 år. 

Laila Ringholm Andersen boede i Tim ved Ringkøbing sammen med den dræbte 55-årige Tommy Torben Rasmussen, og det var i parrets bolig, at knivdrabet fandt sted den 27. januar.

Kontaktede politiet 10 gange inden drabet

Det var Laila Ringholm Andersen selv, der alarmerede politiet, hvor hun i telefonen fortalte, at hun havde stukket Tommy Torben Rasmussen to gange med en kniv.

Men den tilståelse har hun trukket tilbage. I stedet var hendes forklaring i retten, at Tommy Torben Rasmussen havde skåret sig selv og begået selvmord. Han havde blandt andet en 15 centimeter dyb flænge i venstre side af maven.

I løbet af døgnet op til drabet havde Laila Ringholm Andersen ringet 10 gange til politiet. Her havde hun blandt andet fortalt, at hendes samlever havde brækket hendes finger, og at han havde stjålet hendes scooter. Hun fortalte derfor alarmcentralen, at hvis de ikke kom og hentede ham, ville hun slå ham ihjel.

Laila Ringholm Andersen ankede i retten i dag dommen til frifindelse.

Naboen til drabsstedet fortalte i januar, hvordan hun oplevede sagen.
Foto: TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.