Knæk Cancer-indsamling i Skjern: Det er jo helt vildt!  

I dag starter Knæk Cancer ugen. I Skjern har man dog allerede indsamlet langt flere penge end forventet.

Det er i dag, at den store Knæk Cancer uge officielt skydes i gang. I Skjern har man taget forskud på ugen, og det indsamlede beløb er langt højere end forventet. 

- Det er helt vildt. Jeg er vildt glad og ovenud lykkelig for, at det lykkedes, siger Mette Christensen, der er bychef i Skjern Handelsforening. 

quoteDer var rigtig mange, som kom med 30 og 40 kroner og som sagde, at dem kunne vi bare beholde til det gode formål. 

Mette Christensen 

I weekenden har den gamle biografsal i Skjern været centrum for indsamlingen til Knæk Cancer. Her har det tomme, rustikke lokale været forvandlet til dagligstue med retromøbler. Her har man kunnet prøve lykken i tombolaen, og børnene har kunnet boltre sig i det kreative værksted.

- Tilbagemeldingen har været, at det har været helt vildt hyggeligt med de her dagligstuemiljøer, fortæller Mette Christensen.

Sætter baren højt 

Lørdag morgen kunne man købe morgenmad til 25 kroner, og her oplevede bychefen, at de fremmødte var ekstra gavmilde.

- Der var rigtig mange, som kom med 30 og 40 kroner, og som sagde, at dem kunne vi bare beholde til det gode formål, fortæller hun.

Det er første gang, at Handelsforeningen holder indsamling til Knæk Cancer. Målet for indsamlingen var til at starte med på 20.000 kroner, men det mål blev hurtigt nået.

- Vi lagde ud med en anonym donation på 25.000 kroner, og lige nu er vi oppe på 41.000, siger Mette Christensen.

De sidste kroner mangler dog stadig at blive talt op. Derfor er baren nu sat højt, og bychefen håber på, at runde de 55.000 kroner.