Kirkegård laver populært opslag: Se vores gran

På kirkegården i Tarm har gartnerne været kreative og lavet et par store juledekorationer i gran.

Årets juleudsmykning på kirkegården skulle være noget særligt. Det fik gartnerne ved Tarm Kirke til at finde kreativiteten frem og lave et par store juledekorationer i gran.

- Vi plejer at lave noget pynt her omkring flagstangen, når vi er færdige med grandækningen på gravstederne. Men i år har vi gjort lidt mere ud af det, end vi plejer, siger kirkegårdsleder Daniel Kronborg.

Det blev der blevet taget et par billeder af, som blev lagt på kirkens Facebookside. Og så tog tingene pludselig fart. Juleopslaget er i skrivende stund blevet delt 1635 gange. Det var der ingen, der havde regnet med.

Se opslaget her:

Julehjerte og kræmmerhus

Gartnerne måtte også være kreative, da julehjertet og kræmmerhuset skulle laves.

- De er bygget af cykelhjul og hønsetråd, og så er det hele blevet viklet godt sammen, så vi har en stabil konstruktion indeni, forklarer gartnermedhjælper Heidi Guldager.

Efterfølgende blev konstruktionen dækket af gran i forskellige farver, og så lagde de et par billeder på Facebook.

- Det har været helt overvældende. Man bliver rigtigt glad, når man ser, der er så mange mennesker, der skriver, at det ser pænt ud, siger Daniel Kronborg.

Udover at have givet trafik på kirkens Facebook-side, så oplever de også mere trafik på kirkegården. Grandekorationerne står på Tarm Kirkegård indtil marts.