Kendt Skagensmaleri genskabt: Kan du genkende det?

Et lille snapsedestilleri forsøgte at tænkte kreativt, da de skulle sælge deres første snaps.

Hvordan sælger vi allerbedst vores snaps?

Det spørgsmål sad to mænd med, og løsningen var lige til.

- Det sociale aspekt det ligger i frokostbordet. Vi synes, vores snaps kunne passe pænt ind i den verden, siger en af stifterne af snapsedestilleriet Lowlands i Stauning, Anders Juhl.

Derfor faldt valget på skagensmaleren P. S. Krøyers kendte maleri ’Hip Hip Hurra’, som fotografen Mingo Nørager genskabte.

- Hele den stemning af sommer og letsind passede fint til det univers, som vi gerne ville være en del af. Og så er det et smukt billede i sig selv, slår hans makker Henrik Agger fast.

P. S. Krøyers maleri ses her i sort/hvid.
P. S. Krøyers maleri ses her i sort/hvid.
Foto: Scanpix Denmark / Ritzau Scanpix

Spiritusproducent i Stauning

Det lille snapsedestilleris snaps hedder Lowlands, og det er en helt ny udfordring for de to stiftere, der ellers har reklamemand og fysioterapeut på CV’et.

- Vi springer en smule ud i det. Vores tanke omkring snapsen er, at det er den nordiske gin. Vi vil gerne have snapsen til bage til Danmark, og vi kan lege lidt med den og genopfinde den, siger Anders Juhl.

Deres snaps er lavet på solbærbuske, og i første omgang lyder produktionen på 400 flasker, som de håber deres skagensmaleri kan være med til at sælge.

Kom helt tæt på det nye snapsedestilleri her.

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.