Kasper Søndergaard stopper på landsholdet

Af personlige årsager indstiller den mest vindende herrelandsholds-spiller sin landsholdskarrieren med øjeblikkelig virkning.

Skjern-spilleren Kasper Søndergaard har spillet sin sidste landskamp. Det oplyser DHF i en pressemeddelelse¨

- Jeg har altid sat en stor ære i at spille for Danmark men har også tidligere holdt en pause fra landsholdet, fordi jeg altid har sat familien før alt andet. Nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg ikke længere kan få rollen som landsholdsspiller til at gå op med klubkarrieren og familielivet. Samtidig har jeg også mere ondt i min krop, end jeg plejer, og det bliver hårdere og hårdere at stå op om morgen. Da jeg stadig rigtig gerne vil spille håndbold, er landsholdet desværre der, hvor det er muligt skære fra. Jeg vil altid huske tilbage på landsholdet som det, der har givet mig de største oplevelser i min karriere, og jeg trækker mig tilbage med stor ydmyghed og stolthed over det, jeg har opnået i rødt og hvidt,” siger Kasper Søndergaard Sarup.

quoteNu er jeg nået til et punkt, hvor jeg ikke længere kan få rollen som landsholdsspiller til at gå op med klubkarrieren og familielivet. Samtidig har jeg også mere ondt i min krop, end jeg plejer, og det bliver hårdere og hårdere at stå op om morgen. 

Kasper Søndergaard Sarup

Kasper Søndergaard har i alt spillet 184 landskampe og sat bolden i nettet hele 395 gange. 

Landstræner: Han har været en rigtig vigtig spiller for Danmark

Landstræner Nikolaj Jakobsen viser forståelse for beslutningen, selvom han i starten af året bad spillerne om at beslutte, om de ville være til rådighed på landsholdet de næste to år. 

- Det er rigtig ærgerligt, at Kasper ikke længere kan få tingene til at gå op. Han har været en rigtig vigtig spiller for Danmark gennem mange år. Når det er sagt, så er der bare ting, der er vigtigere end håndbold, og familien skal altid komme i første række. Det er fuldt forståeligt, at han efter mange års tro tjeneste er nødt til at prioritere familien over landsholdet, siger landstræneren i en pressemeddelelse. 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.