Jordskælv: Nervepirrende døgn for familie i Viborg

21-årige Stefan Valentin Christensen fra Viborg og hans rejsemakker og ven Simon Frandsen fra Hvide Sande er på eventyr til jordskælvsramte Kathmandu i Nepal. Familien i Viborg har ventet på længsel på et livstegn. (Foto: Facebook/privat)

21-årige Stefan Valentin Christensen fra Viborg og hans rejsemakker og ven Simon Frandsen fra Hvide Sande befinder sig i Kathmandu i Nepal, der lørdag blev ramt af et altødelæggende jordskælv. Lige siden har familien forsøgt at få fat i de to venner uden held.

- Det er ganske forfærdeligt. Vi har ingen mulighed for at få fat i ham, og vi sidder på den anden side af jorden. Jeg har mest af alt lyst til at flyve derud og finde ham.

Sådan sagde en bekymret storesøster, 23-årige Simone Valentin Christensen, til tv2.dk i morges.

I flere døgn har hun og resten af familien til Stefan Valentin Christensen kæmpet for komme i kontakt med deres bror og søn. Først i formiddag fik familien endelig bekræftet, at de to unge fyre er i god behold. Det skriver Ekstra Bladet.

På eventyr i Nepal

De to venner begav sig for nylig ud på deres livs tur til Nepal med Jysk Rejsebureau i Herning. Rejsebureauet oplyser i dag til TV MIDTVEST, at de har 36 gæster i landet og at alle skulle være i god behold. De mangler kun kontakt til én enkelt rejsende, der dog ikke umiddelbart skulle befinde sig i det jordskælvsramte område.

Senest hørte storesøsteren fra lillebror Stefan torsdag, hvor han fortalte, at de var begivet sig et stykke udenfor Kathmandu, hvor de skulle bo i telte, bungy jumpe og trecke. Fredag var han sidste gang aktiv på Facebook, hvor han lagde billeder fra deres eventyr ud til venner, familie og bekendte.

Og netop Facebook blev taget i brug i søsterens desperate jagt på et livstegn fra sin bror. Hendes efterlysning af de to unge mænd er blevet delt mere end 2000 gange.

Udenrigsministeriet mangler i følge tv2.dk fortsat livstegn fra 52 danskere, der formodes at befinde sig i Nepal lige nu.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Samfund.