Jesper Jensen har måske spillet sidste kamp

Gårsdagens kamp mod Mors-Thy kan have været Jesper Jensens sidste for Skjern.

Jesper Jensen kan have spillet sin sidste kamp for Skjern Håndbold. I aftenens lokal-opgør i slutspillet mod Mors-Thy blev han skadet i kampens sidste minutter og måtte følge nederlaget fra sídelinjen. Det er endnu uvist om han bliver klar til at spille med i resten af slutspillet.

-Jeg vidste med det samme, at det var slemt, siger Jesper Jensen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Den 35-årige anfører er blevet undersøgt og har ikke brækket noget, men først efter en scanning ved klubben, om han vil blive klar til at spille med i de kommende kampe.På grund af påsken kan Jesper Jensen ikke blive scannet med det samme, fortæller Carsten Thygesen. Klubben ser derfor tiden an, men udelukker at Jesper Jensen spiller med på lørdag, når Skjern tager imod Århus Håndbold.

-Han har stadig mange smerter, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen.

Jubilæumskamp kan have været den sidste

I aftes løb 35-årige Jesper Jensen på banen til sin kamp nummer 450 for Skjern. Han har spillet i klubben siden 2000, men efter denne sæson er det slut. I februar bekendtgjorde Mr. Skjern, som han bliver kaldt, at karrieren i grønt slutter

-Det er ligesom at slå op med en gammel kæreste, sagde Jesper Jensen dengang om sit valg.

Ved aftenens kamp i Nykøbing så Skjern-legenden da også nedslået ud, da han måtte følge kampens sidste minutter fra sidelinjen. Der var ikke den vanlige begejstring og kampgejst fra anføreren - han sad for sig selv på gulvet med et tomt blik i ansigtet.

Sikker sejr til Mors-Thy

Slutspils-debutanterne fra Mors-Thy var flyvende på hjemmebane og dominerede især anden halveg af kampen. Skjern forsøgte at komme igennem et stærkt Mors-Thy-forsvar ved at taget målmanden ud og spille med en ekstra markspiller. Men det resulterede blot i to hurtige scoringer fra Mors-Thy. Målmand Søren Pedersen kunne endda sætte et mål ind. Skjern kom igen til sidst, men det var for sent. Mors-Thy vandt 28-26