Indbrud endte i voldeligt røveri

En 37-årig kvindelig, tysk turist fik sig en både ubehagelig og voldelig overraskelse, da hun i går tog en indbrudstyv på fersk gerning i et sommerhus i Hemmet.

Der ventede en 37-årig kvindelig, tysk turist en både ubehagelig og voldelig overraskelse, da hun i går vendte tilbage til sit sommerhus på Sivskoen i Hemmet omkring klokken 14.

I stuen fandt hun en mand inde i huset, og han reagerede ved først at skubbe hende og dernæst ramme hende på kæben med sin skulder, inden han stak af mod stranden.

- Kvinden opdager efterfølgende, at manden har stjålet 1000 kroner fra hendes pung, fortæller Mette Bundgaard fra Ringkøbing Politi og oplyser yderligere, at den tyske turist ikke er kommet slemt tilskade men er sluppet med en hævet læbe og nogle blå mærker.

Mand efterlyses

Den tyske kvinde beskriver røveren som:

- Mand

- 40-60 år

175 cm høj

- Kortklippet - skaldet

- Rundt og kraftigt hoved

- Lys i huden

- Kraftig af bygning med topmave

Kædes sammen med flere indbrud

Politiet hører meget gerne fra folk, der måske har set denne mand eller på anden måde kan komme med oplysninger i sagen. Manden kæders nemlig også sammen med to indbrud begået i området ved Hemmet i samme tidsrum.

- Der har været indbrud i sommerhuse på både Sydvesten og Rævekrogen i det samme tidsrum, og vi er nu i gang med at undersøge og foretage sporsikring på gerningsstederne til brug i den videre efterforskning, forklarer Mette Bundgaard.

På Sydvesten slap indbrudstyven afsted med kontanter og en iPad. på Rævekrogen var udbyttet to computere og en mobiltelefon.