Indberet dit mobilhul

Ringkøbing-Skjern Kommune opfordrer medarbejderne til at indberette mobilhuller.

I Ringkøbing-Skjern kommune er de ved at være godt og grundigt trætte af mobilhuller. Selv om teleselskaberne kan fremvise detaljerede kort, der viser at kommunen er dækket, er der alligevel mange, der oplever huller i samtalen fra mobilen. Nu opfordrer kommunaldirektøren alle sine medarbejdere til at plotte ind på et kort, hver gang de oplever et mobilhul.

- Det er uacceptabelt, at man hvert andet øjeblik mister signalet til mobilnettet. Det kan vi hverken byde vores borgere eller områdets erhvervsliv, siger Kommunaldirektør, Niels Erik Kjærgaard.

- Vi har haft en lang dialog med ministeriet, men nu vil vi have syn for sagen. Vi oplever mobilhuller, men når teleselskaberne viser os deres kort, så ser det ud som om der er dækning. Det holder ikke i praksis - vi vil medhjælpe til at registrere, hvor der er huller, siger kommunaldirektøren.

Kommunaldirektøren vil nu tage kortet med de indberettede mobilhuller med til et møde med Vækst- og Erhvervsministeriet og telebranchen den 1. oktober.  

Avisens initiativ

Det er Ringkøbing-Skjern Dagblad, der i første omgang tog initiativet til kortet over mobilhuller. Avisen opfordrede læserne til at indberette mobilhullerne på et kort. Det er fem dage siden, men alligevel er der allerede mere end 30 indberettede huller.