Hø-ulykke: 9-årig pige død

Den mellemste af tre søstre blev torsdag eftermiddag erklæret død på sygehuset i Herning.

Kort før middag torsdag blev tre piger i alderen seks til 13 år hårdt kvæstet, da de formentlig var ude og lege i familiens lade på Ølstrupvej ved Ringkøbing. I laden blev der opbevaret hø, og af endnu ukendte årsager styrtede disse hø-baller ned over alle tre piger. Pigerne var alene, da ulykken skete, oplyser politiet.

Beredskabet fra Ringkøbing blev sendt til stedet og fik pigerne ud af laden. Der blev ydet akut førstehjælp, og da det stod klart, at der ikke var mere man kunne gøre på ulykkesstedet, blev de kørt på sygehuset i følgeskab med deres forældre. Først på eftermiddagen stod det dog klart, at den mellemste af pigerne ikke kunne reddes. Hun var ni år.

Ifølge vicepolitikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing blev den ni-årige pige erklæret død på sygehuset i Herning.

To søstre stadig i kritisk tilstand

De to andre piger, der er blevet kvæstet, er henholdsvis seks og 13 år gamle. De er begge overført til Aarhus Universitetshospital. Deres tilstand er her til aften stadig kritisk, oplyser lokalpolitiet i Ringkøbing.

Ifølge vicepolitikommisær Bjarne Højgaard har politiet hele dagen undersøgt, hvordan ulykken kunne ske, og der er blevet taget billeder på stedet. Men der vil ikke blive gennemført afhøringer før fredag.

Massivt redningshold

Politi og redningsmandskab fik alarmopkaldet klokken 11.57 torsdag. Herefter blev der sendt tre ambulancer, tre lægevogne og en akutlægehelikopter til ulykkesstedet.

En ni årig pige døde torsdag, da mini-bigballer væltede ned over hende og hendes to søstre. Begge søstre blev svært kvæstede.

 

halmulykke3.jpg

halmulykke2.jpg

halmulykke4.jpg

halmulykke5.jpg

halmulykke6.jpg