Hattrick ved DM i græskar

DM i Kæmpegræskar blev for 3. år i træk vundet af Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald.

Seks deltagere fra hele landet deltog i årets DM i Kæmpegræskar, som lørdag blev afholdt i Tivoli. Det blev igen Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald, der vandt og dermede lavede hattrick, da han for 3. år i træk løb med titlen som årets danmarksmester med et kæmpegræskar på hele 342 kilo, oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Vejede mere end sidste år

Trods en lidt halvsløj start på sommeren, så hjalp det gode vejr i september på vokseværket af de store græskar. Kim Engrob Bøndergaards græskar vejede 32 kilo mere end sidste år. Så det var en tilfreds vinder, der lod sig hylde i Tivoli foran de mange fremmødte. 

Mand fra Spjald klar til DM i græskar

- Jeg er yderst tilfreds og temmelig stolt over at hive titlen hjem for 3. år i træk. Jeg kan se, at mine konkurrenter langsomt bevæger sig op imod de 300 kilo, så jeg skal lægge mig i selen, hvis jeg skal hive sejeren hjem igen til næste år, siger en yderst tilfreds og glad vinder Kim Engrob Bøndergaard.

Det var fjerde år Kim deltog i konkurrencen.

Rekorden fra Sydsjælland blev ikke slået

Danmarksrekorden fra 2012 på et kæmpegræskar på 451,4 kilo tilhører fortsat ægteparret Hanne og Lasse Kolding fra Sydsjælland. Det er Tivoli og xlg.dk som sammen afvikler DM i Kæmpegræskar. Der var i år tilmeldt 6 kæmpegræskar til konkurrencen, der alle kan ses under Halloween i Tivoli frem til den 6. november 2016.
 

2. pladsen gik til Nina Tin Rasmussen fra Mørke med et græskar på 280,2 kilo
3. pladsen gik til Jens Bendix Nielsen fra Nordborg med et græskar på 228,8 kilo

Der skulle otte store mænd til at løfte Danmarks største kæmpegræskar op på vægten. Tilsammen vejede deltagernes græskar 1244,6 kilo. 

Årets 6 deltagere:

Jørgen Øllegard Jensen, Nr. Nebel

Noah Shapiro, Dragør           

Kim Engrob Bøndergaard, Spjald

Laurits Vagner, Ringkøbing

Jens Bendix Nielsen, Nordborg

Nina Tin Rasmussen, Mørke                                                                    


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Kultur.