Har haft Lottoklub i 30 år: Nu skal tre venner dele 15 millioner

Alle tre vindere ønsker at være anonyme. – Man skal lige vænne hjernen til de mange muligheder, siger formanden for Lottoklubben.

- Jeg troede slet ikke på ham, der ringede. Men han bad mig logge ind på vores konto, og så kunne jeg jo se, at pengene stod der.

quoteMin mor har nok altid sparet lidt, så der ville være noget til overs til hendes børn. Men nu har jeg indskærpet overfor hende, at hun altså skal bruge pengene på sig selv.

Anonym Lotto-vinder, Ringkøbing-Skjern Kommune

Sådan lyder det fra overrasket jackpot-vinder, formanden i Lotto klubben.

- Vi har sådan en regel i klubben, at hvis vi har vundet en lille gevinst, ringer jeg og siger: "Vi skal en tur i pølsevognen", hvorimod en stor gevinst betyder, at vi skal ud at spise fint. Så jeg kunne jo med glæde ringe og sige, at vi ikke havde udsigt til at stå i pølsevognen.

Gevinsten på 15.005.547 kr. skal deles mellem tre venner, der har haft en Lottoklub i mere end 30 år. De tre jackpot-vindere, der kommer fra Ringkøbing-Skjern Kommune, ønsker at være anonyme.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelse. 

Skal ikke have nogle dyre vaner

De havde svært ved at tro på den gode nyhed, selvom de kunne se tallene på skærmen.

- Jeg tror, jeg inderst inde ikke turde glæde mig, hvis nu det bare var en drøm. Jeg var faktisk helt skuffet over mig selv, at jeg ikke brød ud i gråd eller dans.

Det var først, da der kom en millionærrådgiver på besøg, at alvoren gik op for dem.

Han gav os nogle rigtig gode råd, og så fejrede vi det fejrede ved at gå ud og spise på en fin restaurant. Jeg er vant til at spise en del ved måltiderne, så at sidde der med en forret, der lige kunne være på en teske, var da sådan lidt lala. Det er i hvert fald ikke sådan nogle dyre vaner, jeg regner med at få, siger den heldige vinder med et grin.

Vil ikke dele nyheden

Formanden, der hverken har kone eller børn, har kun fortalt om sin gevinst til den nærmeste familie.

- Der er ingen af dem, der mangler noget, så jeg regner ikke med, at det bliver aktuelt. Men man hjælper naturligvis sin familie, hvis de har brug for det. Min mor har nok altid sparet lidt, så der ville være noget til overs til hendes børn. Men nu har jeg indskærpet overfor hende, at hun altså skal bruge pengene på sig selv.

Han ønsker ikke at dele nyheden om sin millionærstatus med andre venner end dem fra Lotto klubben.

- Jeg er nok lidt for god af mig generelt. Så jeg ville ikke kunne sige nej, hvis folk kom og bad om penge. Så jeg har tænkt, at jeg hellere må holde det for mig selv.

Vinderen ved endnu ikke helt, hvad pengene skal bruges til. Men en ny bil er da på radaren. Desuden er han jæger og har nogle våben, der evt. skal skiftes ud med det nyeste udstyr.

- Det kan også sagtens blive til nogle flere jagt-rejser. Men først og fremmest skal jeg lige vænne min hjerne til, hvor mange muligheder jeg har.

Herunder kan du se et kort, der viser, hvor i landet, der er fundet Lottovindere:


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Livsstil.