Håndboldligaens bundprop tager point fra Viborg

Ringkøbing drillede favoritterne fra Viborg, der trods et godt comeback måtte nøjes med 25-25.

Håndbolddamerne fra Viborg HK led søndag sæsonens første pointtab på udebane mod bundproppen fra Ringkøbing. Trods et stærkt Viborg-comeback endte opgøret mellem top og bund i landets bedste håndboldrække 25-25. Værterne fra Ringkøbing fik en suveræn start på opgøret med en føring på 4-0 efter fem minutter. Det lykkedes at holde fast i det gode spil frem til pausen, hvor stillingen var 15-10 til hjemmeholdet.

Viborg havde mulighed for sejren

Med 20 minutter tilbage af kampen begyndte favoritterne fra Viborg at æde sig tilbage i opgøret, og godt halvandet minut før tid bragte Ann Grete Nørgaard for første gang Viborg foran. Den rutinerede venstrefløj scorede på straffekast til 25-24, men i det næste angreb lykkedes det for Cecilie Mørch Hansen at udligne til 25-25. Gæsterne fra Viborg fik endnu en mulighed for at sikre sig den forventede sejr på kampens sidste angreb. Trods en timeout fra træner Allan Heine lykkedes det ikke at overrumple Ringkøbing-holdet.

Det uafgjorte resultat betyder, at Ringkøbing rykker væk fra ligaens 12.- og sidsteplads. Viborg har fem point efter tre spillerunder.