Håndboldjubilæum i Skjern fejret med stjernedrys

En af landsdelens største håndboldklubber markerer i dag sit 25 års jubilæum.

Det er 25 år siden, at håndbolden for alvor tog fart i Skjern. Det blev markeret i dag, da Mikkel Hansen og verdensstjernerne fra Paris Saint Germain kom på besøg. Foto: Karsten Mortensen, TV MIDTVEST

Håndbold-eventyret begyndte en sommeraften i 1992, da Skjern Gymnastik Forening og Skjern KFUM og K's Idrætsforening fusionerede. Sammen ville de skabe et hold, der kunne gøre sig gældende i landets bedste håndboldrække. 
Skjern Håndbold, som klubben blev døbt, lagde fra land i 2. division Vest. 

Allerede i sin anden sæson, i 1994, havde klubben nået den danske pokalfinale. I 1998 rykkede Skjern Håndbold så op i landets bedste række, og med træner Anders Dahl-Nielsen i front blev spillerne helt sensationelt danske mestre.

Nutidens stjerner på besøg 

For at markere sit jubilæum havde klubben i dag inviteret Mikkel Hansen og verdensstjernerne fra Paris Saint Germain på besøg. 
Og på tilskuerpladserne var der masser af gamle Skjern-ansigter, som har været med til at føre klubben til tops i dansk herrehåndbold.

02:58

Det er 25 år siden, at håndbolden for alvor tog fart i Skjern. Det blev markeret i dag, da Mikkel Hansen og verdensstjernerne fra Paris Saint Germain kom på besøg. Video: Karsten Mortensen, TV MIDTVEST

Luk video

Skjerns næste kamp er på tirsdag. Da møder holdet Aalborg i Super Cup Finalen.