Håndbold: Skjern fortsætter med at gøre ondt på BSV

Skjern slog søndag aften Bjerringbro-Silkeborg i den bedste danske håndboldrække.

Billedet er fra en tidligere kamp i år mellem de to hold.

Bjerringbro-Silkeborg har efterhånden dårlige erfaringer med kampene mod rivalen Skjern Håndbold.

Skjern vandt søndag aften 33-26 hjemme over BSV, der var ramt af flere skader.

Sejren var en gentagelse af sidste sæsons DM-finale, hvor Skjern efter tre tætte kampe endte med at vinde guldet.

I denne sæson var det allerede det andet indbyrdes opgør mellem de to hold i grundspillet, og også det første opgør vandt Skjern.

0:43
Se også: Flensburg løb fra Skjern Håndbold til sidst

Dermed er Skjern oppe på tre sejre i træk over BSV, som dog stadig er et stykke foran i tabellen.

Allerede ved pausen var Skjern foran med 16-10, og føringen blev forsvaret flot af hjemmeholdet i hele anden halvleg.

BSV er trods nederlaget fortsat nummer tre i ligaen med 21 point efter 16 kampe. Skjern er nummer syv med 18 point efter en svingende periode i den hjemlige liga.