Håndbold: Skjern erstatter islænding med islænding i bagkæden

Skjern har fundet afløseren for Tandri Mar Konradsson, og det er en anden islænding, der skal ind i truppen.

Elvar Örn Jónsson skal nu spille for Skjern. Foto: CHRISTOF STACHE / Ritzau Scanpix

Island sætter sit aftryk hos Skjerns håndboldherrer for tiden.

Islændingen Patrekur Jóhannesson, der bliver Skjern-træner efter denne sæson, har mandag hentet en ny spiller til truppen.

Læs også Tilbage efter 10 måneders skadespause: Ubeskriveligt og overvældende

Det drejer sig om 21-årige islandske bagspiller Elvar Örn Jónsson, der kommer til klubben til sommer på en toårig kontrakt.

Ved VM blev slutrundedebutanten noteret for 26 mål i alt - heraf fem mål mod Frankrig og fem mål mod Kroatien.

Han skal afløse landsmanden og bagspilleren Tandri Mar Konradsson, der forlader Skjern.

- Elvar Örn Jónsson er utrolig eksplosiv, stærk i mand-mand-duellerne i begge ender af banen og kan dække flere positioner.

Jeg glæder mig til at vise klubben og fansene, at jeg vil gøre alt for at hjælpe Skjern med at indfri sine mål. Det bliver stort at spille for Skjern i en af verdens bedste ligaer

Elvar Örn Jónsson

- Han er en mand, som giver alt for holdet, og som uden tvivl kommer til at passe perfekt ind i Skjern-truppen, siger Patrekur Jóhannesson til klubbens hjemmeside.

- Han har et kæmpe potentiale, som han i to år i den islandske liga og på landsholdet har givet prøver på. Jeg er overbevist om, at Elvar går en meget stor fremtid i møde, siger den kommende Skjern-træner.

Den unge bagspiller ser frem til skiftet til den danske liga.

- Jeg glæder mig til at vise klubben og fansene, at jeg vil gøre alt for at hjælpe Skjern med at indfri sine mål. Det bliver stort at spille for Skjern i en af verdens bedste ligaer, siger Elvar Örn Jónsson.