Håndbold: Ny cheftræner på plads i Skjern

Patrekur Jóhannesson er navnet på vestjydernes kommende cheftræner.

De danske mestre har indgået en aftale med Patrekur Jóhannesson, der i sommeren 2019 tiltræder som cheftræner på en tre-årig kontrakt.

Patrekur Jóhannesson dobbeltjobber i øjeblikket som cheftræner for islandske Selfoss og det østrigske landshold, men de grønblusede glæder sig allerede til at byde ham velkommen.

Patrekur Jóhannesson CV

- Vi er overbevist om, at Patrekur Jóhannesson med sin erfaring og passionerede tilgang kan videreføre trænerteamets mangeårigt gode arbejde, og sikre at vi i fremtiden forbliver en fast bestanddel i toppen af dansk håndbold, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse..

- Han er et godt match til vores værdier, og har samtidig stor erfaring som både spiller og træner, siger Carsten Thygesen.

Den 46-årige islænding har siden 2011 stået i spidsen for det østrigske landshold. Et job,
som cheftræneren foreløbigt skal varetage sideløbende frem til sommeren 2020.

- Jeg er meget tilfreds med at have underskrevet kontrakt med en storklub som Skjern. Jeg glæder mig til at arbejde i Danmark - et land med rig tradition for kvalitetshåndbold – og samtidig blive en del af Skjerns flotte historie.

- Jeg ser frem til at starte et nyt kapitel af min trænerkarriere i Skjern Håndbold, siger Patrekur Jóhannesson, som til sommer flytter til byen.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.