Håndbold: GOG drænede Skjern

GOG investerede en masse energi og fysik i kampen mod Skjern, og det kunne vestjyderne ikke tøjle. De tabte derfor 29-26 på hjemmebanen.

GOG hoppede onsdag aften op på førstepladsen i Boxer Herreligaen for første gang i syv år takket været en 29-26 udesejr over Skjern.

To minutter inde i anden halvleg var Skjern ellers foran med fire mål og på vej mod duksepladsen, men så vendte GOG kampen på hovedet. Fynboernes træner Jakob Larsen peger på holdets bredde som en vigtig forklaring på det stærke comeback.

- Set over to gange 30 minutter var vi et friskere hold end Skjern. De har spillet hårde Champions League-kampe, og de har ikke en lige så bred trup, som vi har. Kan man få lagt en masse fysik ind i en håndboldkamp, jamen så dræner man folk, og vi drænede Skjern for energi, siger Jakob Larsen.

Brændte for mange skud

Skjerns Daniel Svensson var ligesom holdkammeraterne langt fra tilfreds med holdets indsats i aftenens nederlag mod GOG.

- I første halvleg var der rigtig mange ting, der lykkedes, bortset fra at vi ikke lagde dem ind. Vi brændte simpelthen alt for mange skud, og vi skulle have været større foran til pausen og måske have knækket dem der, forklarede Daniel Svensson til klubbens egen hjemmeside.

I anden halvleg gik Skjern nærmest i stå og kunne kun se til, men GOG først indhentede Skjern, herefter udlignede de og siden så de sig ikke tilbage.

GOG's målvogter pillede lysten ud af Skjern

Især GOG's Frank Mikkelsen vogtede målet til UG. Han pillede lysten ud af Skjern og var stærkt medvirkende til, at GOG på seks minutter gik fra 15-18 til 22-18.

Ikke mange havde forventet før sæsonen, at GOG ville toppe tabellen, men fortsætter det fynske håndboldflagskib takterne, så venter der mange flere sejre, siger Jakob Larsen.

Skjerns næste kamp i Boxer Herreligaen er i næste uge, og inden da skal holdet en tur til Ukraine, hvor det tredje opgør i Champions League venter.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.