Hærværk: Klippede Lundes valgplakater ned

Venstre-folketingsmedlem fik alle sine plakater i Østergade og Bredgade i Skjern klippet ned - stupidt og afstumpet, siger han (privat foto).

Valgkampen er kun et lille døgn gammel - alligevel er der allerede meldt om det første tilfælde af hærværk mod valgplakater.

Det gik ud over Venstres folketingsmedlem Esben Lunde Larsen, der tidligt torsdag morgen fik besked fra Ringkøbing-Skjern Kommune om, at alle hans valgplakater i Østergade og Bredgade i Skjern er klippet ned.

- Jeg har altid syntes, at hærværk i en valgkamp er en enormt stupid og afstumpet måde at opføre sig på - uanset hvem det går ud over. Man opnår intet ved det, og så er det selvfølgelig også ulovligt, siger Esben Lunde Larsen til tvmidtvest.dk.

- Tror du at det er politisk hærværk - kan det ikke være fuldemandsværk?

- Så synes jeg, at det ser mærkeligt ud, at man tager alle mine plakater og lader de andre hænge. Men uanset hvad er det ikke en acceptabel måde at opføre sig på.

Esben Lunde Larsen betegner det som god borgerservice, at kommunens vejfolk så hurtigt gav besked om hærværket - og hans frivillige hjælpere er allerede i fuld gang med at sætte plakaterne op igen.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.